DIY Sengegavl

bedroom2.jpg

Vores soveværelse har været lidt af en hovedpine. Da vi flyttede fra Australien, skulle jeg prioritere hvilke ting der skulle med os til Danmark. Og af en eller anden grund, valgte jeg at pakke ingenting fra soveværelset. Som i ingenting overhovedet. Vi er blevet nødt til at købe ALT igen. Hovedpuder, dyner, betræk, sengelamper, LAGNER! Måske jeg var en smule distræt i denne tid, men come on. Det havde jo været lidt nemmere at pakke end de 10.000 vinglas jeg absolut SKULLE have med..
Så det er først nu, 7 måneder senere, at vi har færdiggjort vores soveværlese. Næsten all inclusive!

bedroom3.jpg

Vi har holdt værleset super lyst og let og valgte ikke at fylde det med alt for mange møbler.
Men senge ser nu bare bedre ud i et stel, så jeg besluttede at lave en sengegavl, for at "immiterer" tilstedeværelsen af et møbel. MAGIC!

bedroom5.jpg

Den er meget simpel og fin og lavet af en ekstra dør til vores klædeskab. Den er fra Ikea (PAX Egefiner) og kostede 260 dkr, i perfekt længde til 2x 90x200 senge. Nemmere bliver det vist ikke! Så hvis du lige står og vil pifte dit soveværelse op, så er dette en super nem måde at få din seng til at se enkel (men ikke bar!) og hyggelig ud.