Grønt hjem

Endelig kom foråret! Og med ét stod jeg i Plantorama. Jeg er jo lidt af en retro-elsker og alt hvad der har med genbrug, diy og upcycling at gøre, er virkeligt noget der kan få mine øjne til at spærre op. Med foråret kommer nemlig ikke kun planterne frem, men også alle de fantastiske krukker og vaser jeg har raget til mig i årenes løb. De sidste par år har jeg været helt væk i 60'er og 70'er keramik -og helst det der ser hjemmelavet ud.

Siden vi ikke har en privat have, så var en indendøres, grøn oase højt på to-do-listen over forårsprojekter. Jeg har valgt rimelig skudsikre planter, hvad pasning angår. De kan alle går flere uger uden vand og derved nemt overleve min glemsomhed!
Jeg har valgt et dream-team af sukkulenter, cacti, og palmer.

Men ud over at have overlevelse tilfælles, så er de alle super retro og passer perfekt til min genbrugskeramik! Jeg har suppleret med nogle rå terracotta -og cementvaser, for at skabe ro og virkelig lade det grønne springe i øjnene.

De herlige Design Letters krukker og Aqua Jug, er fra Sinnerup, og minder mig om at jeg skal PASse min have! -Så godt som nu muligt.. Stakkels planter...
Har du selv gjort forårsklart med planter og hvad er din yndlings stueplante? Og vigtigst af alt: Har du gode råd?!