Cementvase med DIY Kobber design

Den store cement-tendens har spredt sig vidt og er nu også nået til planteriget. Cementkrukker og vaser til blomsterne. Et stort JA TAK fra mig! De er ikke bare top moderne, men giver også et  flot og vibrant udtryk i kontrast med de grønne farver. 
Jeg har givet disse cementkrukker fra Sinnerup et personligt udtryk med en gang kobberspray.

Det skal du bruge:
Cementvaser (mine er Creton Maison fra Sinnerup).
Kobber spraymaling. Købte den her i Panduro.
Malertape (1-2cm bred)
OBS! og som ikke vist på billedet, skal du også bruge en varnish.

Lav dit mønster med tapen. Jeg lavede super nemme dip dye effekter, men også et mere kompliceret (overhovedet ikke kompliceret, men du ved havd jeg mener..) trekants-mønster. Tapen fungerer som mellemrum mellem malingen, så brug lige 2 minutter på at visualisere dig slutresultatet. Det havde jeg i hvert fald brug for!

Når du har afmasket dit mønster, dæk resten af vasen til med plastik, så malingen ikke bliver sprøjtet på uønskede områder. Spray udenfor på et underlag. Jeg sprayede 2 tynde lag, da jeg ikke ville risikere at malingen løb. Når malingen er tør og FØR du tager tapen af, spray med en gloss varnish spray. Jeg fandt nemlig ud af, at cementvaser har et vandbeskyttende olielag, som kan gøre det svært for malingen at tørre helt. Varnish spray will do the trick ;)

Og der har du dem: Dine helt egne cementvaser med kobber design. Jeg elsker resultatet!
Har du lavet dit eget krukkedesign?