DIY paracord hangers

Lige nu er Morgan ved at sætte sit showroom i stand til PARCA, og har derfor haft brug for en masse bøjler. Han ville gerne have nogle der lignede dem her fra HAY, men når man man skal bruge 100+ bliver det lidt peberet i længden. Så derfor besluttede vi os for at lave dem helt fra scratch.
Det er noget af en DIY, så jeg har egentlig kun valgt at beskrive hvordan vi fik looket og ikke hvordan vi fandt frem til selve bøjlens form. Det vil jeg selvfølgelig gerne forklare i et senere indlæg. Men hvis man bare vil have 10+ bøjler som en ekstra edition på klæderækken, så vil jeg tilråde at købe færdiglavede wirebøjler. 

Du skal bruge 10 wirebøjler.
Ca 10 m. tyndt paracord (nylonreb, som du kan få masser af i BAUHAUS)
Knibetang, saks og lighter. 

Åben bøjlen ved at vikle wireren op. Mål ca 1 m paracord op og klip af. Hiv de hvide nylontråde ud, så rebet er "hult". Træk derefter rebet over bøjlen. Jeg startedet ved bøjlehovedet, da jeg synes det var nemmere med rundingen. Når rebet er nået hele vejen til den anden ende af bøjlen, stræk rebet ud, så det sidder forholdvist stramt. Tag en lighter og varm hurtigt og forsigtigt rebets ende og pres den flad så den lukker til. Gentag på modsatte ende.

Og der har du dem. Dine helt egne cordhangers! De ser bare SÅ fine ud på klæderækken. Mix farver og mønstre for et look der passer dit eget klædeskab.

TUTORIAL:
Super easy paracord hangers for a more fun wardrobe! 
This is a really simple project. All you need is 10 wire hangers, 10 meters of paracord (which you can get at any hardware store), scissors and a lighter. 
Undo the wire hangers. Cut up 1 meter of paracord and remove the white nylon treads. Carefully insert the wire into the cord until it is fully covered. Make sure the cord sits tight on the hanger. You don't want any sloppy corners. When tight, cut of any remaining cord and quickly heat up the ends and press them together. Close up the hanger and there you go! Try mixing different colours and patterns for a personal look. Enjoy!