Nem deko med sættekasse & kakler

Nogle gange behøver tingene slet ikke at være så besværlige. At få nye farver i hjemmet kan være en dyr fornøjelse. Så derfor tænkte jeg (og min tomme sparegris), at kakler er vejen frem. Yes. kakler. For de er så fine og dekorative og faktisk også tilforladeligt billige.
Jeg satte et par stykker ind i en fin sættekasse, for at få lidt flere grafiske mønstre ind i min lyse stue. Jeg er ikke bange for mønstre, meeeen jeg er dog lidt tilbøjelig til at fravælge dem frem for neutrale eller ensfarvede objekter. Med det sagt, så jeg er blevet overrasket glad for resultatet og synes kaklerne giver en super kontrast til det lyse fyrtræ og de hvide vægge..
Hvis du selv vil have gang i et kakkelprojekt, så har Sinnerup lige nu et stort sortiment af kakler i et hav af forskellige farver og mønstre. Enjoy!

This is just a real easy way to add some colours and patterns into your home without having to make a major project/mess out of it. I have used some colourful and graphic tiles and popped them into a printer's type case for a fun and untraditional look. These tiles are from Créton Maison but you could also use vintage tiles. The are usually a bit bigger, so make sure your type case fits them. -Otherwise this simple project will turn epic within minutes! And who wants that!?.. (stop looking at me!). Anyway. Hope you liked and let me know if you try out this simple trick at home!