DIY honeycomb korktavle

Foråret er her! Og med den varmere brise og lysere dage, sker der noget ganske særligt i mit hovede. Og nej, det er hverken kærlighedskuller eller inderlig træng til kugleis. Det er, kedelig nok, en uhyggelig lyst til at rydde op og organiser. Overalt! Jeg ved ikke, om det er solstrålerne der synliggører nullermændene, eller om det er et urhistorisk redebygnings-hormon som blusser op? Men når den første blomst springer ud, er jeg allerede godt i gang med at banke tæpper og sy gardiner. 
I år startede mit vanvid i mit kontor. Jeg lavede denne fine kork-opslagstavle, så jeg kan få et bedre overblik over inspirerende udklip, kalender for loppemarkeder (meget vigtigt!) og kreative idéer. Her er en nem how-to:

For at lave denne opslagstavle DIY, skal du bruge:
1. 6 stk OSAKA kork coasters fra Sinnerup
2. 1 stk ophængningsbeslag
3. 5mm tyk træliste (ca. 3 meter)
4. Sav
5. SikaBond montagelim

Start med at skære din træliste i 3 lige længder. Læg dine korkcoasters i en honeycomb-form (1 for oven, 2 i midten og 3 nederst). Læg herefter de 3 lister så de danner en A-ramme. Læg listerne så deres hjørner overlapper hinanden. Optegn hjørnerne og sav dem af, så A-rammen flugter hele vejen rundt.

Når hjørnerne er afskåret, vend listerne om på deres bagside og påfør en stribe montagelim fra ende til anden. Tryk derefter listerne ned mod korkcoasters og sæt evt. noget tungt ovenpå. Tjek op på om dine coasters sidde helt tæt. Lad montagelimen tørre i ca. 20 minutter. 

Skru derefter et lille ophængningsbeslag i toppen af A-rammen, og før du ved af det, har du en super fin og dekorativ opslagstavle som du kan bruge i kampen mod rodet. 

Happy Spring Cleaning!