Kludetæpper, keramik & kurveflet

Ja, det lyder lidt som en overskrift på en ubeskrivelig dårlig håndarbejdsbog fra formningslokalet. Men hvis det kunne lade sig gøre, som interiør-elsker, at beholde én stil til evig tid, så ville jeg vælge tendenserne der lige nu præger markedet. Sæbebehandlet træ, farvet glas og lækre, rå detaljer med kobber, kork og marmor. Blandet med både aftenskole-keramik, kurveflet og kludetæpper og en masse stueplanter; Var der nogle der sagde 70'ernes boligdrøm?! Men det er netop derfor at jeg stemmer evigt JA til tidens tendens. De giver nemlig rig mulighed for at mixe og matche med moderne brugskunst, sjove loppefund, unikke arvestykker og håndlavede nips.

Retro keramik bringer det bedste frem i stueplanter. Jeg er en kæmpe fan af sukkulenter og cacti, fordi det ikke har lykkedes mig at slå dem ihjel.. Det er faktisk helt utroligt.

Prøv at bland terracotta -og beton krukker med grafisk keramik for et tidsløst look.

Og ja... Planter i flettede kurve er muligvis en af mine nye besættelser... Skal jeg søge hjælp?

Hvad er dine yndlings boligtendenser i denne sæson og har du lavet en fantastisk forårs D.I.Y.? Del gerne med et link i kommentarfeltet. Det kunne være hyggeligt at se!

PEACE OUT :) xo camilla