BLÅ

Blå, blåere, blåest. Grammatik er bedst når den er hjemmelavet. Men uanset hvordan det egentligt bøjes, så går blå ind på førstepladsen som min ultimative go-to farve. Den her flotte serveringsskål er vist til fisk (svært at gætte) og er så fin at jeg besluttede mig for at tage billeder af den. Og med den kom der flere blå ting frem og før jeg så mig om, havde jeg nærmest taget billede af alle mine ejendele. For blå er åbenbart så meget min favorit, at jeg ikke ejer andet. 

Kan I gætte hvad mit navn skulle være, hvis jeg var en tante? Den er også svær...
Hvilken farve er din ultimative yndling? Og har den også taget dit hjem til gidsel?

Ok. I will admit it. I might have a slight addiction to the colour blue. I sometimes can't walk past blue items without being insanely drawn to them. But I am not making a big deal out of it. I totally have it under control. So obviously my home is covered in all its shades. My wardrobe also. Shoes, you ask? Yer.. those too.. Like I said. It's under control.
Do you have a favorite colour that has taken over your life too?