Retro keramik og pileflet

Som sagt (alt for mange gange før), er genbrugsshopping en af mine Y.N.D.L.I.N.G.S beskæftigelser! Jeg tror jeg fik øjnene op for det, da jeg flyttede til Melbourne med alt for lidt penge på min konto. Og hvad gør man når man gerne vil etablere sig i et ny by, hvor man ikke har fået andet med sig end 10 kg tøj og 4 par sko? You go Op Shopping gurl!

Og man finder virkelig meget godt. Og selvfølgelig også meget skidt. Men jo mere man kigger rundt, jo bedre bliver man til at spotte de helt rigtige ting. Jeg går ikke efter mærkevare eller noget med betydelig værdi, men sjove og unikke ting og sager. For eksempel fandt jeg den anden dag, de her to serveringskåle fra hhv. 1970erne og 80erne , som både kan bruges til borddækning, men også i små dekorative stilleben rundt omkring i hjemmet.

Jeg har et kæmpe crush på kombinationen af keramik og lyst pileflet, og lige nu bugner genbrugsbutikkerne med disse ting. Det giver et lyst og uhøjtideligt udtryk og går super flot med mine falmede pink sofaer, grønne planter og lyse træmøbler. Sommerklar interiører. Yes please!
Hvad er dine yndlings genbrugsfund fra dette forår?

Op shopping is one of my favorite things to do. And when Spring arrives, there's no denying it. I take every chance I get to go exploring. Some times I get really disappointed, but mostly I find something super unique that makes me love op shopping even more... I just sounded like a shopaholic, didn't I... BUT it is not the actual shopping that make me love it, it is the treasure hunt and knowing that I wholeheartedly support the recycling theory. Annnnnd I also support the kick you get out of finding something super fun for you home (now THAT is the best part).
For example I found these late 70s / full blown 80s ceramic serving bowls at the local op shop the other day. They can be used setting the table or also just as part of an interior decoration. I should probably be serving soup in them, but guess what. I rather want to put lemons in them. Maybe tomorrow I'll plant some trees in them. That's the great thing about recycling. You get creative.
What is your favorite op shop find from this season?