Sommerens Fester

HURRAAAAA!! Nu er tiden endelig kommet, hvor vi kan sidde udenfor hele aftnen og bare nyde solens lys. Der findes intet bedre. Eller jo. Det gør der så faktisk. For med sommer, kommer lyse nætter og med lyse nætter kommer lysten til aldrig at sove. Vi vil hellere fejrer. Og vi fejrer nærmest alt hvad vi kan slippe godt fra. Fødselsdage -ja ok, den siger sig selv. Og konfirmationer og bryllupper. Men har du fået ny hund? Grillen ud, vinen frem! Afleveret speciale? FEST! Sagde du nye sandaler? Ud i natten og vise dem frem! Det er festernes tid, og det skal hyldes med en lille post om borddækning. For lets face it: Der er garanteret mange af os, der meget snart, får huset fyldt med gæster.

Jeg har i denne sæson forelsket mig i idéen om indendøres havefest! For det kan stadig være lidt koldt derude... Masser af grønt på bordet. Og det behøver ikke at være blomster. Gå i haven eller parken og klip grene med friske, lysegrønne blade af. De er så flotte og gør din bordopdækning både frisk og luftig. Og for en ekstra frisk detalje, brug for eksempel frugter som bordkort. Her har jeg fastgjort søde kort på stilken af nogle pærer. Super enkelt og meget sommerligt!

Tonet glas er også en super fin og elegant måde at få farver med ind i  bordækningen, uden at det virker for tung og rodet. Sammensæt forskellige størrelser og mix mellem farver som grå, limegrøn og opal. Prøv at arranger vaserne på et langt træbræt, langs midten af bordet, for en flot og festlig borddekoration.

Jeg har dækket med pillivuyt's plissestel, og brugt et sortiment af farvede glas, vaser og lanterner fra hhv. iitala, Eva Solo og Créton Maison
Hvad synes du? Kunne du også tænke dig at bringe haven indenfor på kolde sommernætter?

Håber du får en hyggelig fest-sæson ;)